Un espectacle de circ i malabars per descobrir les infinites possibilitats que ofereixen centenars d’anells de plàstic, flexibles i de tos colors

Amb entusiasme i felicitat, dos personatges cusen històries i situacions sobre l’escenari amb la mateixa naturalitat i il·lusió que la mainada quan juga. L’espai es transforma i el buit de l’escenari és substituït pel plàstic i el color. És un laboratori viu on els intèrprets experimenten amb centenars d'anells fins a límits insospitats. Els manipulen, els giren, els dobleguen i els teixeixen, obtenint construccions, coses sorprenents per vestir-se, estructures que poden suportar el seu pes, ritmes que donen so a l'espectacle, efectes màgics i altres sorpreses.

Petróleo és el resultat d'anys de recerca al voltant d’anells, de cèrcols. Es podria dir que és un laboratori viu, en el qual descobrirem tot el potencial d'aquest objecte amb un punt de vista burlesc. L'espectacle també aborda qüestions com la sobreproducció i la seves conseqüències en la nostra societat.

LPM és un col·lectiu d'artistes malabaristes de circ, inicialment cofundat al voltant del trio Piti Peta Hofen Show amb Andrés Torres Díaz, Lucas Castelo Branco i Johannes Bauhofer. Aquest espectacle integral s'ha representat més de 150 vegades a tot el món, des del 2017. Juan Duarte Mateos es va unir a l'equip per a la creació de Tutti Frutti, estrenat el 2020. Més recentment, Gonzalo Fernández Rodríguez es va unir a LPM per al duet Petróleo. La signatura de LPM és una posada en escena molt dramàtica, al servei de la sàtira. Amb el registre burlesc subratllen que convivim en el món de l'absurd per denunciar la incoherència que condiciona les nostres vides.

Espectacle recomanat per a tots els públics.

Autoria-interpretació: Andrés Torres Diaz i Gonzalo Fernández Rodriguez. Disseny d’il·luminació: Clément Devys. Tècnic d’il·luminació: Samy Hidous. Acompanyament artístic: Julien Mandier, Lucas Castelo i Juan Duarte. Creació musical: Andrés Torres Díaz. Disseny de so: Palle Nothlev