Segueix-nos a les xarxes socials:

Cinc receptes saludables per sopar que pots fer en menys de 10 minuts

Acaba el dia menjant productes sans i deliciosos

Cinc receptes saludables per sopar que pots fer en menys de 10 minutsSHUTTERSTOCK

El moment de preparar el sopar pot resultar un maldecap si no disposes de molt temps. Doncs bé, oblida't d'aquestes preocupacions i apunta't aquestes receptes saludables amb què preparar el sopar en menys de 10 minuts.

Filets de lluç al vapor

Ingredients

- Lloms de lluç

- Oli d'oliva, all i sal

Preparació

El primer que has de fer és trossejar els lloms de lluç per poder posar-los al vapor. Afegeix-li unes làmines d'all perquè s'ofeguin al costat del peix i deixa-ho tot al vapor durant 10 minuts.

Pits de pollastre a la llimona

Ingredients

- Pits de pollastre

- 1 llimona

- 2 alls

- Oli d'oliva i sal

Preparació

El primer pas és filetejar els pits, per després macerar amb llimona i alls picats. Mentre posa el forn a escalfar a 200 graus. Quan tinguis els filets macerats, posa'ls en una font per al forn i introdueix-en el mateix durant 10 minuts.

Amanida César

Ingredients

- Un enciam

- Una pit de pollastre

- Un ou cuit

- Tomàquets cherry

- Dues cullerades d'oli d'oliva

- Dues cullerades de suc de llimona

- Tres cullerades soperes de maionesa

Preparació

Mentre coem l'ou, anem preparant l'amanida. Per a això barregem l'oli d'oliva amb el suc de llimona i la maionesa.

Reservem la salsa i passem a netejar l'enciam. La tallem a tires i les dipositem en un bol. El pit el tallem a trossets i rostim en una paella antiadherent amb una mica d'oli. Els tomàquets els tallem per la meitat i els afegim a l'amanida.

Un cop fet el pit, el posem amb la resta d'ingredients juntament l'ou cuit tallat a rodanxes. Amanim amb la salsa Cèsar i llest.

Saltejat de verdures

Ingredients

- Pastanagues

- Carbassó

- Xampinyons

- Pebrot verd

- Ceba, all, oli d'oliva i sal

Preparació

La preparació d'aquest plat és d'allò més senzilla. Simplement hauràs de posar una mica d'oli en una paella i anar afegint les verdures o hortalisses que hagis triat per al teu saltejat.

Truita d'espàrrecs de marge i carbassó

Ingredients

- Un manat d'espàrrecs de marge

- Tres ous

- Medi carbassó

- Una dent d'all

- Oli d'oliva

- Sal

Preparació

Netegem els espàrrecs i els tallem a trossos. El carbassó també el pelem i tallem a daus. A continuació, saltegem els espàrrecs amb una mica d'oli i l'all picat. Quan comencin a daurar-se els espàrrecs, afegim el carbassó. Mentrestant, batem els ous en un bol.

Un cop tinguem fets els espàrrecs i el carbassó, els traiem de la paella i els barregem amb els ous. Remenem i aboquem la barreja a la paella amb una mica d'oli.

Prem per veure més contingut per a tu