Vols menjar dolços i no engreixar-te? Pastís de pastanaga i nous
Unes postres aptes per celíacs i intolerants a la lactosa
Sense sucre t'aprimaràs fins a 5 quilos
Si t'agraden els dolços, però estàs a dieta, aquesta recepta és apte per tu. Podràs fer unes meravelloses postres: boníssimes i sense quasi calories. Una nutricionista ens presenta la seva recepta: pastís de pastanaga i nous. Aquest pastís està boníssim, no engreixa i el pots fer tu mateix en un tres i no res. T'expliquem com fer-lo pas a pas.
A més, no té sucre, un ingredient que ja s'ha demostrat perjudicial per a la salut i les dietes d'aprimament.
Només traient aquest aliment de la dieta es poden perdre fins a 5 kg en un mes. Tampoc no porta farina ni gluten ni llet, cosa que ho fa apte per a tots els paladars. Els intolerants a la lactosa i els celíacs també podran degustar aquesta menjar.
Aquest pa de pessic de pastanaga i nous té una textura sucosa i esponjosa, és saludable, nutritiu i dolç perquè supleix el sucre amb altres ingredients que aconsegueixen el mateix sabor sense les seves contraindicacions.
Set receptes de "cuina catalana" proposades per IA... i no fan mala pinta
El pa de pessic de pastanaga que no engreixa
La recepta és de Blanca García-Orean, l'experta en nutrició que acostuma a compartir les seves receptes més recomanables al seu compte d'Instagram @blancanutri.
A la publicació detalla en 10 passos, a través de fotos i vídeos, el procés d'elaboració de la recepta, que s'ha fet viral per la seva eficiència.
Ingredients del pastís que no engreixa
- 2 pomes Golden
- 3 pastanagues mitjanes
- 3 ous
- Canyella al gust
- 1 culleradeta de llevat
- 2-4 unces de xocolata 85%
- Un grapat de nous
- Una culleradeta d'oli d'oliva o de coco
Preparació del pastís de pastanaga
- Pela les pomes i les pastanagues i talla-les a trossets. Posa-les en un plat i fica les pomes al microones 2 minuts sense tapar i les pastanagues 4-5 minuts (fins que quedin toves).
- Barreja les pomes i les pastanagues amb la canyella i els ous.
- Bat-ho tot i afegeix-ho al motlle.
- Poseu-ho al forn a 180 graus durant 30 minuts (prèviament escalfat).
- Posa en un bol les unces de xocolata i l'oli d'oliva o de coco i escalfa-ho al microones durant 1 minut o fins que quedi més o menys líquid. Aboqueu-ho per sobre juntament amb les nous. I llest!