"Buenafuente", el programa que presenta i dirigeix Andreu Buenafuente, estrena avui a partir de les 00.00 hores la seva tercera temporada a "La Sexta", després de cinc anys a la televisió. El presentador, que amb el seu peculiar estil de fer televisió i el seu humor inconfusible ha convertit el format en un emblema de la cadena, torna a la pantalla amb moltes novetats i noves incorporacions. Al programa, que és l'aposta de la cadena per al late night, Berto Romero segueix ajudant Andreu, i l'actualitat, l'humor i l'espectacle segueixen sent les senyes d'identitat d'aquest espai.

Una de les novetats d'aquesta temporada és la incorporació d'Ana Morgade (Éstas no son las noticias) com a nova col·laboradora.

El mag "Mag Lary" continuarà utilitzant Andreu i Berto com a conills d'índies per als seus trucs.

A més, Buenafuente comptarà amb actuacions musicals en directe, on els espectadors podràn veure i escoltar els millors artistes del panorama musical nacional i internacional. El programa tindrà, igual que les temporades passades, la seva pròpia banda, al capdavant de la qual segueix el músic Joan Eloi.

Després de la seva segona temporada d'èxit a LaSexta, Buenafuente va obtenir el 7,8% de share i 593.000 espectadors. Cal destacar que moltes vegades va aconseguir superar el 10% de quota de pantalla. El programa va iniciar fa pocs dies una campanya per promocionar la nova temporada, en la qual s'anuncia que avui a la nit algú es despullarà. Els usuaris poden votar qui volen veure sense roba.