El periodista Carles Francino ha renovat el seu contracte per tres anys més com a director del programa Hoy por hoy de la Cadena SER amb l'objectiu de "seguir traslladant l'estudi i el programa allà on és la notícia, informar amb objectivitat, entretenir amb talent i mantenir una aposta molt especial: posar noms i ?cognoms a cadascuna de les cares de la realitat en forma de reportatge o entrevista".

Segons informava ahir la Cadena SER, amb aquesta renovació "s'enforteix el projecte que va arrencar el 2005", quan Francino es va incorporar a l'emissora de Prisa Radio a Espanya per dirigir Hoy por hoy, en substitució d'Iñaki Gabilondo. Així mateix, la cadena afirma que durant aquestes sis temporades, l'espai "ha mantingut un lideratge indiscutible de la franja de matins de la ràdio combinant el rigor i la solidesa informativa amb la innovació dels formats que composen el programa".

Al seu judici, amb aquestes qualitats "ha aconseguit el reconeixement de l'audiència i de la crítica". En aquest sentit, la Cadena SER recorda que, segons l'última onada de l'Estudi General de Mitjans (EGM), Hoy por hoy té una audiència de 2.512.000 oients diaris. També assenyala que, al llarg d'aquests anys, Francino ha realitzat "nombrosos programes" especials desplaçant-se als escenaris que reclamava l'actualitat informativa. Abans de fer-se càrrec d'un dels programes més emblemàtics de la Cadena SER, Francino va formar part de l'equip fundacional de Canal + i va dirigir el Telenotícies de Tv3. En aquests anys va ser distingit amb diversos premis de comunicació.