El presentador gallec Roberto Vilar, premi Mestre Mateo al Millor Comunicador 2011 per la seva labor en el magazín de la Televisió de Galícia Land Rober, presentarà el nou concurs Salta a la vista, que s'estrenarà pròximament a Cuatro.

El concurs es basa en l'existós espai britànic Odd One In, en el qual dues parelles formades cadascuna d'elles per una persona famosa i una altra anònima posaran a prova les seves dosis d'intuïció. Els concursants del nou programa, que té molts punts en comú amb el popular joc de taula ¿Quién es quién?, hauran d'esbrinar quina de les quatre persones que apareixeran en les successives proves posseeix el talent, la identitat o el secret ocult que prèviament els hagi formulat el presentador.

De moment, es desconeix si el nou concurs aterrarà a la franja de la sobretaula o en l'horari de prime time. Des de la marxa de Florentino Fernández i Pablo Motos, la cadena està sota mínims en aquestes franges. I és que No le digas a mamá que trabajo en la tele amb prou feines supera el 3%, mentre que en l'horari nocturn, Mójate! s'ha mogut aquest estiu entorn al 5%.

El nou concurs de Cuatro té moltes similituds amb un altre format conegut pels espectadors d'Espanya, Identity. Com ja va passar amb el format que va emetre TVE, Salta a la vista estarà també produït per Zeppelin TV.

Roberto Vilar va confirmar la setmana passada en roda de premsa el seu fitxatge per Mediaset España, tot i que en aquell moment no va explicar més detalls sobre la seva nova casa. Molt aviat s'estrenarà amb el nou concurs.