Gran Hotel, la darrera aposta de ficció d'Antena 3 per a aquesta temporada, obre les seves portes aquesta nit en horari de màxima audiència, amb el Palacio de la Magdalena de Santander d'escenari, un misteri per resoldre i trobades interpretatives inèdites, com la de les actrius Adriana Ozores i Concha Velasco.

"L'altre dia per primera vegada, després de molts anys de conèixer-nos, vam tenir una seqüència juntes i no podia evitar sortir-me del personatge i mirar-la com a espectadora", explicava ahir en una entrevista l'actriu Adriana Ozores, que interpreta en la nova sèrie Doña Teresa, la matriarca.

Amaia Salamanca és Alicia, la seva filla i la gran protagonista d'aquesta ficció al costat de Yon González (Julio), que arriba a l'hotel propietat de la família Alarcón per investigar la desaparició de la seva germana, fent-se passar per cambrer. Tots dos iniciaran la recerca de la veritat i, amb ella, arribarà un amor amb molts obstacles per davant. Concha Velasco interpreta el paper d'Ángela, la governanta. Una dona freda, reservada i exigent.

Bambú Producciones, responsable d'altres títols com Hispania i Gran Reserva, es troba darrere d'aquest producte d'època, que es desenvolupa al començament del segle XX. Els seus treballs previs han estat, com reconeix la mateixa Adriana Ozores, una de les principals raons perquè l'actriu tornés a televisió, que destaca la seva confiança en aquesta productora "molt seriosa". Acostumada a canviar contínuament el registre dels seus papers, aquest treball suposa la seva tornada a la televisió després de la comèdia Los hombres de Paco. En aquest cas, Ozores interpreta una dona amb una part de dolenta, però també una vessant més tendra.