Televisió Espanyola ja ha iniciat aquest el rodatge de la quinzena temporada de Cuéntame cómo pasó. Després d'uns mesos de descans, Imanol Arias, Ana Duato i la resta d'actors protagonistes de la sèrie més longeva i emblemàtica de La 1 adopten novament l'aparença pròpia dels anys 80 i ja roden els capítols que compondran la pròxima temporada. La nova entrega arrencarà el 1982 , un any carregat d'esdeveniments històrics per a Espanya que els telespectadors podran rememorar a través de les vivències dels protagonistes de la sèrie.

Moments com la celebració del Mundial de Futbol, la visita de Joan Pau II o l'arribada al Govern de Felipe González que serviran de rerefons a les trames protagonitzades per la família Alcántara. La sèrie tornarà mesos després que Carlos, ferit física i emocionalment i que va estar a punt de mori apunyalat en el centre penitenciari, tornés a casa dels seus pares després de demostrar la seva innocència i sortir de la presó. La vida continua pels Alcántara i la resta de veïns del barri més estimat de la televisió i, en aquesta nova entrega, sabrem com han anat superant els esdeveniments que van canviar les seves vides durant la temporada passada.

Cuéntame cómo pasó, produïda per TVE en col·laboració amb Ganga Producciones , es va estrenar al setembre de 2001. Acaba de celebrar els 12 anys d'emissió a Televisió Espanyola i ha superat ja els 250 capítols emesos.

Segons informa la mateixa televisió pública en un comunicat, després de diverses jornades de rodatge en els decorats de la sèrie, l'equip tècnic i artístic es troba aquests dies treballant en la província de Segòvia, on es recrea l'imaginari municipi de Sagrillas. Allà s'escenifiquen algunes de les trames que formaran part del primer capítol de la temporada, ambientat en l'estiu de 1982. Com passa cada vegada que el rodatge es trasllada a una localització natural, la presència de protagonistes, figurants i tècnics, ha alterat la vida quotidiana d'aquesta tranquil·la zona de Segòvia. En aquest context, la sèrie recrearà en aquest primer episodi, la setmana santa del poble natal de l'Antonio, qui hi haurà de solucionar temes pendents i tancar velles ferides que encara no han citatritzat.