La segona temporada del concurs Top Chef iniciarà la setmana vinent la recta final que decidirà el títol de millor cuiner professional amb Víctor, Peña, Marc, David i Fran, aquest últim repescat dimecres passat.

Des que va començar la segona edició del programa, nou concursants han hagut de recollir els seus ganivets i abandonar el concurs, i aquest dimecres Fran Vicente s'imposava a Carlos, Honorato, Inés, Teresa, Marta, Joaquín, Pablo i Rebeca a la repesca del concurs, votada pels quatre cuiners que encara continuen: Marc Joli, Víctor Rodrigo, Javier García Peña i David García.

Al llarg de les cinc entregues finals, alguns dels representants de la millor gastronomia nacional, com Ángel León, Sergi Arola, Martín Berasategui, Pedro Larumbe, Andoni Luis Adúriz o Francis Paniego, passaran pel programa que produeix Boomerang TV, segons va informar ahir Antena 3, mitjançant un comunicat. Una de les visites més especials del programa serà la d'Ángel León, anterior jurat Top Chef, que precisament dimecres passat va rebre la seva segona estrella Michelin per al seu restaurant Aponiente (El Puerto de Santa Maria, Cadis).

El programa de dimecres passat, liderat pel jurat format per Alberto Chicote, Susi Díaz i Yayo Daporta, va batre el seu rècord de temporada en superar els 2,7 milions d'espectadors (2.722.000 i 16,9 per cent de quota de pantalla), xifres amb les quals va liderar la seva franja, segons dades d'Antena 3.

El programa de la setmana vinent serà un homenatge als espectadors i, especialment, als cuiners amateur, ja que durant l'enregistrament del lliurament es va convocar un càsting per a aficionats entre els quals el jurat va triar al millor d'ells perquè s'enfrontés als cuiners del programa.