Jesús Vázquez serà l'encarregat de conduir a Telecinco el programa Stand up for your country, nou concurs de talents que buscarà al millor duo musical format per a pares i fills, segons ha informat la cadena de Mediaset España, en una nota de premsa. El presentador de La Voz, La Voz Kids i Pequeños gigantes, entre d'altres formats, es posarà al capdavant d'aquest talent show internacional, que Mediaset produirà en col·laboració amb La Competencia, en el qual pares i fills d'entre 8 i 16 anys buscaran guanyar el suport del públic i del jurat.

El grup de comunicació privat va comprar el format en l'última edició del Mimpcom de Canes (França), la plataforma que reuneix anualment als representants del sector dels continguts d'entreteniment internacional i que va situar Stand up for your country entre els vint formats més innovadors del món.

A més del talent vocal, la personalitat i la complicitat entre els concursants són fonamentals en el nou programa, els drets del qual han estat adquirits per televisions de més de 20 països d'Europa, Amèrica i Àsia, detalla Mediaset. Els concursants hauran d'esforçar-se per tal de convèncer, per una banda, el públic present al plató, que manifestarà la seva satisfacció després de cada actuació aixecant-se dels seus seients i de l'altra, a un jurat especialitzat que romandrà aïllat fins que dictamini les seves decisions.

Els bons resultats que ha donat a Telecinco La Voz Kids, la versió infantil del concurs La Voz, van convèncer immediatament els responsables de la cadena per adquirir els drets d'aquest nou format. Tot i que amb algunes diferències, Stand up for your country manté similituds amb ¿Quién manda aquí?, el concurs de La 1 de TVE en què tres membres d'una mateixa família han de mostrar les seves habilitats per guanyar-se un viatge.