Pepa Bueno i Chester ja tenen els passaports en regla, tots els visats necessaris i la maleta preparada per emprendre el viatge més fascinant de la seva vida. Junts per primera vegada, la parella acaba d'iniciar aquest desconegut camí que els farà transitar per la quarta temporada del programa, la primera sense Risto Mejide, i de moment ja han trobat els seus primers companys de viatge. Convidats disposats a lliurar-se en cos i ànima a la conversa sense pactes previs que marcarà els nous lliurament de Viajando con Chester.

Per aquesta estrena al sofà de tapisseria canviant, la nova conductora dels viatges comptarà com a convidats amb personalitats com Felipe González, el president del Govern a Espanya més longeu en el càrrec, tot un mestre de l'oratòria i un pes pesat de la política nacional, tot i que en els darrers temps ha rebut nombroses crítiques, fins i tot des de dins del seu propi partit.

També s'embarcarà en aquesta travessia un dels jutges més mediàtics de la història moderna d'Espanya, i al mateix temps una de les personalitats més discretes i geloses de la seva vida privada. Fernando Grande-Marlaska, el magistrat responsable de la investigació de la tragèdia del Iak-42 i ferm defensor dels drets de la comunitat homosexual, també seurà en un Chester amb Pepa Bueno.

Així mateix, José Coronado, l'aclamat actor que ha donat vida a alguns dels personatges més recordats de la televisió i el cinema, farà una pausa en els enregistraments de la sèrie de Telecinco El Príncipe per intercanviar confessions amb Chester i Pepa.

Ana Belén i Víctor Manuel

Músics "dels de tota la vida" que segueixen omplint recintes i penjant el cartell de "no hi ha entrades". Sense ells dos, seria impossible entendre la banda sonora del país. Sobretot, sense ells dos junts. Així que junts viatjaran al programa. Ana Belén i Víctor Manuel inauguraran una nova forma de conversa: a tres bandes. Un sofà amb un disseny únic i especial acollirà a aquests dos convidats d'excepció, de qui en comptades ocasions es pot gaudir a la televisió de manera conjunta. Segons ha informat la cadena en una nota de premsa, la temporada també comptarà amb Willy Toledo com a convidat.