Bones notícies per als fans d'Herois. L'actor japonès Masi Oka torna a la sèrie per interpretar a Hiro Nakamura, un dels personatges més populars de la sèrie original. S'uneix així al retorn de Jack Coleman i les noves incorporacions, liderades per Zachary Levi.

Hiro Nakamura, el jove japonès que tenia l'habilitat de viatjar en el temps, reapareixerà com a convidat estrella a les trames dels nous personatges. Així s'ha confirmat en el compte oficial de la sèrie.

Masi Oka s'ha mostrat encantat amb la tornada de Hiro: "Estic molt emocionat de tornar als meus orígens, a Herois. Hiro Nakamura va ser un paper molt inspirador per a mi i espero que els fans puguin gaudir del seu retorn a la televisió".

Actualment l'actor d'origen japonès es troba rodant els últims capítols de la cinquena temporada de Hawaii 5.0.

Tim Kring, creador i productor executiu de la sèrie, ha comentat: "Estem encantats de tenir Masi de nou a la família dels 'herois'. Hiro Nakamura va ser una part essencial de l'èxit de la sèrie original, un dels personatges més estimats pels fans. Espero que els seguidors gaudeixin veient de nou en acció ".