Segueix-nos a les xarxes socials:

TV3 estrena una desena de programes de la graella

'Tarda oberta', un espai presentat per Ruth Jiménez i Vador Lladó que ha començat amb una audiència per sota de l'esperada

TV3 estrena una desena de programes de la graella

TV3 arrenca una nova temporada amb una reestructuració general de la graella amb l'estrena d'una desena de programes aquesta tardor. Els canvis a la programació de la televisió pública començaran a primera hora, amb un nou format d''Els Matins' amb Lídia Heredia, molt centrat en l'actualitat. A partir de les 10.40h prendrà el relleu matinal 'A tota pantalla', un nou magazín d'entreteniment dirigit per Núria Roca.

La nova aposta de TV3 per a les sobretaules és la sèrie 'Com si fos ahir', que donarà pas a 'Tarda oberta', un espai presentat per Ruth Jiménez i Vador Lladó que ha començat aquesta setmana amb una audiència per sota de l'esperada i que, segons precisen els presentadors i el mateix director de la cadena, requerirà de canvis "per millorar-lo i recuperar les expectatives".

Just abans del TN Vespre, Toni Soler capitanejarà 'Està passant', un informatiu satíric sobre l'actualitat que comptarà amb la col·laboració de Jair Domínguez i Òscar Andreu. La nova aposta per a la televisió pública inclou també canvis el dissabte a la nit, amb l'estrena de 'Preguntes freqüents' de Ricard Ustrell amb codirecció de Montse Tió que abordarà l'actualitat a partir de tertúlies, debats i entrevistes.

Prem per veure més contingut per a tu