Diari de Girona

Diari de Girona

La pel·lícula de bruixes que ha batut rècords a Disney +

«Hocus Pocus 2» esdevé la millor estrena de la història de les plataformes d’«streaming»

Les tres protagonistes de la pel·lícula «Hocus Pocus 2». | DISNEY +

Halloween va arribar, finalment, després de dies, fins i tot setmanes, en què els motius relacionats amb el terror havien copat botigues, restaurants i, és clar, també la cartellera i el catàleg dels serveis de streaming. I en aquestes setmanes d’aterridora carrera cap a la celebració de la Nit dels Morts, una de les plataformes de què més contingut de gènere ha estrenat és Disney+, que ha aconseguit el seu millor llançament d’una pel·lícula a la història de totes les plataformes amb la cinta Hocus Pocus 2, seqüela del clàssic estrenat el 1993.

Segons l’empresa Nielsen, la pel·lícula dirigida per Anne Fletcher, que va veure la llum el 30 de setembre passat a Disney+, va batre el rècord del nombre més gran de minuts visualitzats d’una pel·lícula en streaming el cap de setmana del seu debut. La cinta va ser vista, durant els primers tres dies d’estrena, un total de 2.730 milions de minuts, cosa que en una pel·lícula amb una durada de 103 minuts equival a ser reproduïda 26 milions de vegades.

Aquesta és «la millor estrena d’una pel·lícula de streaming mai registrada» en la història de la companyia, segons Nielsen. Hocus Pocus 2 bat el rècord que abans mantenia Encanto, també pel·lícula de Disney, que ara es col·loca segona amb 2.200 milions de visualitzacions el cap de setmana de la seva estrena el desembre del 2021.

Compartir l'article

stats