Diari de Girona

Diari de Girona

Disney confirma que prepara «Princesa por sorpresa 3»

La participació d’Anne Hathaway i Julie Andrews a la tercera part de les aventures de la reialesa de Genòvia encara no està assegurada

L’actriu Anne Hathaway en una imatge d’arxiu. | DDG

Disney torna al país (fictici) de Genòvia per a una tercera pel·lícula de Princess Diaries o Princesa per sorpresa 3 en el seu títol en espanyol. Les anteriors entregues estan protagonitzada per Anne Hathaway i Julie Andrews: la primera aparició de totes dues a la gran pantalla va ser el 2001 i 21 anys més tard The Hollywood Reporter ha confirmat que el projecte d’una tercera part està en marxa.

A més, confirmen que no serà una recreació de la història principal i sí una seqüela de la història de Mia Thermopolis (Anne Hathaway), la desastrosa hereva al tron ​​de Genòvia que va haver d’aprendre en temps rècord i de la mà de la seva àvia, la reina Clarisse Renaldi (Julie Andrews), com esdevenir la monarca del petit país. Així mateix, l’obra tracta de com una adolescent nord-americana anònima s’assabenta de la nit al dia que és membre d’una família reial europea i hereva al tron.

Basada en la novel·la de Meg Cabot, la pel·lícula es va convertir en un èxit de taquilla, i va recaptar 164,3 milions d’euros a tot el món. Posteriorment, Hathaway va interpretar a Mia de nou per a Princess Diaries 2: Royal Engagement el 2004, film que va recaptar 133,7 milions d’euros a tot el món.

Encara hi ha molta incertesa de qui assumirà la direcció de la nova entrega després de la mort del director de les pel·lícules anteriors, Garry Marshall. Tampoc està clar si Anne Hathaway es tornarà a posar a la pell de l’altesa Mia.

Tot i això, l’actriu nord-americana va expressar recentment el seu interès a tornar a la franquícia, amb la mítica Julie Andrews, que va interpretar l’elegant reina Clarisse Renaldi, personatge fonamental per comprendre l’èxit de la franquícia.

«Faria més que pensar-ho, ho estic buscant», va dir Hathaway a Entertainment Tonight quan va ser preguntada sobre això. «Si hi ha alguna manera d’involucrar Julie Andrews, crec que ho faríem».

Compartir l'article

stats