Segueix-nos a les xarxes socials:

«Els Simpson» celebren el seu 30 aniversari amb nous episodis

Neox presenta aquest diumenge dos nous episodis en horari de màxima audiència

«Els Simpson» celebren el seu 30 aniversari amb nous episodisArxiu

La família més famosa de la petita pantalla compleix 30 anys i, amb motiu de l'aniversari, Neox estrenarà a partir del diumenge 10 de febrer nous episodis dels Simpson.

Els de Springfield arriben al canal aquest diumenge a partir de les 22:00 hores per partida doble. A 'El naufragio de la relación', Homer i Bart segueixen bregant amb les seves diferències pare i fill i a 'Superfranquíciame', Marge obre una franquícia de sandvitxos.

A 'El naufragio de la relación', Bart no respecta l'autoritat d'Homer, mentre Homer ho intenta tot per posar remei a la situació. Com les seves mesures resulten infructuoses, Marge els apunta a fer un viatge en vaixell.

A l'embarcació es fomenta la millora de les relacions personals, pel que hauran de resoldre els seus conflictes al mar. Mentrestant, Marge es queda a càrrec de la lliga de futbol fantasy d'Homer i, per sorpresa, aconsegueix grans resultats.

Per la seva banda, a 'Superfranquíciame', Marge obre una botiga de franquícies de sandvitx després que els seus entrepans es converteixin en un gran èxit a l'escola de Springfield. No obstant això, el dia a dia a la botiga resulta ser un desafiament, especialment quan la mateixa franquícia obre un altre local a l'altra banda del carrer.

Prem per veure més contingut per a tu