Així ha canviat Emma, la filla de Rachel i Ross a Friends, 20 anys després

El bebè va ser interpretat per dues bessones que s'intercanviaven per rodar

Així ha canviat Emma, la filla de Rachel i Ross a Friends, 20 anys després

Així ha canviat Emma, la filla de Rachel i Ross a Friends, 20 anys després / Friends

Tots recordem Friends com una de les millors sitcom de la història. Tot i que algunes trames hagin quedat una mica antiquades, 20 anys després segueix triomfant a tot el món gràcies a reposicions continuades en cadenes com Neox. Tot i això, ens sorprèn que un dels personatges menys coneguts hagi passat tan desapercebut: Emma, la filla de Rachel i Ross.

Darrere d'Emma en realitat hi ha dues actrius: les germanes bessones Cali i Noelle Sheldon. Van néixer el juny del 2002, i atès que eren joves, els seus pares i els responsables de la sèrie van decidir que es tornessin al set de rodatge perquè no patissin danys. Durant els capítols en què van participar, van repetir la tàctica i gairebé ningú no se'n va adonar.

Tot i això, segur que et crida l'atenció que les germanes no van veure Friends fins que van entrar a l'institut. És a dir, formaven part de la sèrie més reeixida de la història fins ara, però com que eren tan joves, no se'n van adonar.

Avui en dia, segueixen sent actrius, i vam poder veure-les fa uns quants anys a la notable pel·lícula "Us", dirigida pel mestre Jordan Peele. Queda poc d'aquella Emma nadó que ens va robar el cor als fans de Rachel i Ross.