Aquestes són les primeres imatges de la segona temporada d’‘El joc del calamar’

De moment, la data d’estrena continua sent una incògnita

'El joc del calamar'.

'El joc del calamar'.

Netflix prepara l’estrena de la segona temporada d’‘El joc del calamar’, la sèrie sud-coreana que va batre registres d’audiències amb la seva estrena el 2022. De moment, la data d’estrena continua sent una incògnita, tot i que la plataforma de ‘streaming’ nord-americana ja ha avançat les primeres novetats dins del repartiment: Yim Si-WanKang Ha-NeulPark Sung-Hoon i Yang Dong-Geun s’incorporaran a la llista d’actors, mentre que Lee Jung-JaeLee Byung-HunWi Ha-Jun i Gong Yoo seguiran presents en aquesta nova entrega.

La mateixa productora ha anunciat aquest avanç a través d’un vídeo publicat a les xarxes socials en el qual es poden veure algunes de les escenes que ens ofereix la continuació dels jocs de supervivència que van aconseguir reunir 111 milions d’espectadors en els seus primers 28 dies d’emissió.

Nou ‘reality’

l’estrena de la segona temporada d’‘El joc del calamar’ se suma el ‘reality’ basat en les proves de la sèrie que veurà la llum el mes de novembre vinent. Així doncs, el «joc més famós del món» prendrà vida a ‘Squid Game: The Challenge’, nom amb què ha sigut batejada aquesta nova producció. Per ara, Netflix ja ha compartit un tràiler en el qual es pot veure com ha sigut la preparació dels platós on es desenvoluparà aquesta competició.