El Movistar Centre de Barcelona ha obert aquest divendres un portal temporal pels fans d'Stranger Things'. Segons ha informat Telefónica Catalunya, coincidint amb la quarta temporada de la sèrie de Netflix, que també està disponible a Movistar+, els seus seguidors podran entrar gratuïtament a les localitzacions més emblemàtiques de la ciutat de Hawkins, que és l'epicentre de la història, en un espai dedicat a la sèrie de suspens i ciència-ficció escrita pels germans Matt i Ross Duffer. El portal, que ja han visitat més de 110.000 persones a Madrid, estarà obert fins a l'1 d'octubre. Els fans podran fer-se fotos amb rèpliques dels decorats d''Stranger Things' i sentir-se un membre més de la colla dels protagonistes.

Durant el recorregut, el públic podrà sentir-se com Eleven, un dels personatges principals de la sèrie, ja que serà sotmès a diverses proves amb les quals demostrarà fins on arriben els seus "poders paranormals".

L'experiència també compta amb zones recreatives del centre comercial StarCourt i permet fer-se una fotografia i amb la Creel House, la casa encantada de la sèrie.

Entre tots els assistents que gravin l'experiència i la publiquin a la xarxa social de TikTok amb l'etiqueta #StrangerThingsEnMovistar, l'organització escollirà el més creatiu, que guanyarà un lot de productes amb marxandatge exclusiu de la sèrie, una televisió de 50 polzades i una màquina de crispetes.

El Movistar Centre de Barcelona està situat al número 16 de plaça Catalunya de Barcelona. Aquest espai es pot visitar de dilluns a dissabte entre les deu del matí a les vuit del vespre. L'entrada és gratuïta i no és necessari demanar cita.