Segueix-nos a les xarxes socials:

Majestats satàniques

El govern de l'Uzbekistan va llançar no fa gaire una campanya contra el rock. El qualificaven de música satànica, creada per les forces del mal, i li dedicaven una colla d'exabruptes molt similars als que, posem pel cas, es devien proferir en els cercles estirats de la societat occidental quan van aparèixer els Rolling Stones.

Segur que el coronel Gaddafi, un gran analista de tendències, estaria d'acord amb aquestes teories. I hi ?afegiria que aquesta música diabòlica només la poden escoltar els joves, que prenen drogues amb Nescafé.

Ai!É Resulta emotiu que encara quedin governants convençuts que el rock és el gran responsable de la pèrdua nostra de valors morals, just quan aquest estil musical ha perdut les poques engrunes de subversió que li quedaven. Programes com Casal Rock ho ratifiquen de forma definitiva. No és rar, doncs, que les noves generacions se n'hagin allunyat a la velocitat de la llum, atrets per altres ritmes i sons molt més innovadors i contemporanis.

Els vells rockers, però, continuen fent la viu-viu i fins i tot s'atreveixen a ressuscitar grups que tothom ja creia enteranyinats i morts. L'últim exemple d'aquests revivals episòdics el podrien protagonitzar els Sopa de Cabra, que semblen disposats a retornar als escenaris qualsevol dia.

En cas de confirmar-se la dada, estic convençut que les actuacions dels gironins convocaran un públic nombrós. Hi pesarà la nostàlgia, és possible. Però la banda sempre podrà revalidar la seva grandesa en directe i, de retruc, segur que provoquen unes quantes lipotímies a la vella guàrdia de l'Uzbekistan.

Prem per veure més contingut per a tu