Sortir de la crisi,

entre tots?

Jordi Vidal Bernades. palafrugell.

El president del PP, en comprovar ara que la cosa econòmica té molt mala pinta i imaginant que el seu partit -el mateix que fa un mes semblava disposar de la solució miraculosa- fracassarà, ja ha deixat caure que la crisi no se superarà si no és entre tots. "A buenas horas... mangas verdes", perquè fa unes setmanes el culpable de tot el desastre era el Sr. Zapatero i només el PP tenia les claus per arreglar-ho tot, donada la confian?ça que ens donava. Rajoy i el seu partit no tenen cap credibilitat i la resta de partits segurament pagaran amb la mateixa moneda: deixant-nos sols davant el problema que han contribuït a generar, primer de tot la bombolla immobiliària i la complicitat amb grans trames corruptes -Gürtel i altres- i, després, amb el boicot sistemàtic i despietat a les mesures que l'anterior Govern es va veure obligat a aplicar per imposició de Merkel i Sarkozy, com vostè haurà de fer encara amb més servitud.

Nadal serà un dia encara més assenyalat

Família d'en Josep Llenas i Johera. Sarrià de ter

La família d'en Josep, d'en Llenas, volem donar-vos les gràcies pel suport i ànims que ens heu donat aquest dies difícils. Aquest dia tots teníeu el dinar de Nadal acompanyats dels que us estimeu, però vareu trobar un forat per venir. SabeuÉ vàrem notar que hi éreu, aquest dia ens fèieu falta. Hem vessat moltes llàgrimes a cada abra?çada, però diuen que cada llàgrima vessada serà un dia menys de tristesa, gràcies.

D'en Llenas hi havia uns valors que el definien, la responsabilitat, el treball, i el voler ser un home just. Els que l'heu conegut, sabeu bé que ha estat sempre extremadament puntual a les seves obligacions, que ha fet jornals de 12 hores durant dies i dies; i a més, quan tenia un moment lliure cuidava dels seus horts, dels seus arbres, de les seves flors, a qui no li havia ensenyat la seva buguenvíl·lia? "Ajuda'm a tapar-la, que la fred no me la faci malbé". Com n'estava d'orgullós, de les seves plantes! I qui no ha tastat les olives, o el bròquil salat, o les anxoves, o l'allioli... A qui no li ha explicat alguna aventura, o l'ha saludat, allà fora casa, assegut veient passar la gent? Quants heu compartit una xerradeta al banc de la placeta!

A les persones del Trueta que ens heu atès, moltes i moltes gràcies, sou impressionants, el que hem sentit només ho poden transmetre persones que estimen molt.

Per nosaltres el dia de Nadal serà un dia encara més assenyalat, per sempre més.

En defensa del mossèn

de Riudarenes

jordi gironès i pasolas. alcalde de riudarenes.

És intolerable el reguitzell d'acusacions falses i de comentaris distorsionats i difamatoris que fa el Sr. Lluís Roca Massegur a la seva carta de data 29 de desembre, respecte al rector del poble de Riudarenes. Personatges que no respecten els criteris dels altres, que no mesuren l'abast de les seves paraules només amb la finalitat de fer mal, no mereixen la nostra consideració. Barrejar intencionadament les coses és una tàctica grollera, d'aquells que només persegueixen, en aquest cas, la cobdícia d'obtenir un rendiment personal. Com a ciutadà que no practica cap mena de religió i com a alcalde, vull sortir en defensa d'un home honest, just, bo, que l'únic pecat que ha comès ha estat no doblegar-se a les exigències de personatges intransigents i manipuladors.

Aclariment del director

de Cal Sabater

de Canet d'Adri

angel garcía tudela. canet d'adri.

Escric aquestes línies com a director del restaurant Cal Sabater de Canet d'Adri, en relació amb la notícia apareguda al seu diari el dia 29, "Jutgen un noi que va amenaçar els Mossos amb una "katana". Segons la redacció de la seva notícia, l'inici de la discussió es produeix a l'exterior del nostre establiment, quan en realitat es produeix a la carretera, fora de les nostes instal·lacions i l'episodi de la "katana" té lloc a l'interior del poble, és a dir completament lluny del nostre local, que es troba a l'entrada del municipi.

Per tant, no s'entén la cita del nom del nostre restaurant, atès que no hem tingut cap relació amb els fets noticiables. Aquesta referència al local suposa relacionar-nos amb uns fets violents que transmeten una mala imatge del nostre negoci. En els tres anys que portem funcionant ens hem covertit en el local de referència a Canet d'Adri, fruit del treball abnegat que quotidianament realitzem, sent incalculable el dany que ens produeix la redacció d'aquesta notícia. Esperem la publicació d'aquesta carta per almenys tranquil·litzar els nombrosos clients i amics que després de llegir la notícia ens han trucat interessant-se per l'assumpte.