22 de agost de 2014
22.08.2014

S'agarÓ I LA PUDOR

22.08.2014 | 00:00

Unes ratlles de carta oberta per fer-vos informats de la inversemblant actuació i dels fets que estan succeint a la bonica platja de Sant Pol de s'Agaró.
Tot sovint, i a les dues del migdia, es presenta invadint la zona per a vianants del passeig (les travesses de fusta) un vehicle municipal especialitzat en el buidatge i neteja dels lavabos portàtils instal·lats per a l'estiu.
Us podeu imaginar la mala impressió que fa a tots els estiuejants, usuaris de la platja, passejants, veïns i clients dels locals de restauració existents. Primer, l'horari totalment improcedent de la feina a fer i segon, i pitjor encara, la immensa pudor que "regala" i "escampa" a tort i a dret l'esmentat vehicle en el seu periple.
Feta la gestió in situ de dita acció de treball, l'empleat en qüestió informa que ell rep ordres directes del senyor alcalde; estupor general i negatius comentaris de les persones presents, "quina rucada" o "quina pudor no farà l'ajuntament" entre d'altres floretes (trasllado les publicades).
Sr. Joan Alfons Albó, sigui coherent, pensi i rectifiqui, aquesta no és manera de promocionar turísticament el municipi o és que vol fer malbé un dels més bells indrets de la Costa Brava?
Millori, doncs, les seves impresentables "particulars i alcaldades" decisions, que pel que s'ha publicat darrerament a la premsa i l'enrenou que s'ha format, deixen bastant a desitjar.
Si jo fos votant d'aquest municipi tindria clar a qui no donar el meu vot.
Rebi mentrestant una ben guanyada i "pudorosa felicitació".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook