Segueix-nos a les xarxes socials:

La Infanta prohibitiva

Els set advocats de la infanta Cristina -vuit, segons altres fonts- han debatut àrduament un recurs al Suprem que condemnés la decapitació a qualsevol ciutadà que s'atreveixi a suggerir que la germana del Rei va seure a la banqueta. Ni Donald Trump s'havia atrevit a tant, en la seva orwelliana reescriptura de la història. Han hagut de retirar la proposta hores després d'anunciar-la, per fi el Rei es decideix a exercir les seves funcions. Per descomptat, la número sis a la successió al tron darrere de Froilán no renuncia a convertir-se en reina. Tampoc s'absté de gaudir a Suïssa d'una protecció policial absurda i desmesurada, que han de pagar els seus compatriotes retallats en educació i sanitat. Pretenia així mateix el dret a l'oblit de Google, la qual cosa demostra que no és un mecanisme de protecció d'éssers anònims, sinó una nova arma per emparar persones poc recomanables.

La Infanta va causar l'abdicació d'un Rei, ara insisteix a perjudicar el següent. Cristina de Borbó va ser condemnada a pagar 265.000 euros per lucrar-se amb els diners sostrets pel seu marit. En acceptar la devolució dels diners, admet les maniobres del seu espòs. La pretensió que el Suprem li tornés l'honorabilitat oblidava que aquesta dignitat s'assigna col·lectivament, i que la va dilapidar amb alegria quan gastava els diners de Nóos. Per no parlar de la seva burla a l'exemplaritat, la virtut que la Família Reial considera emblemàtica de la corona.

El jutge més implacable amb Cristina de Borbó va ser Felip VI, en retirar a la seva germana el ducat que embrutava al costat del seu marit i en expulsar-la de La Zarzuela. Els defensors antimonàrquics de la Infanta pretenen oposar-la favorablement a un Rei que els està decebent. Convé que s'aclareixin. O la Infanta és innocent i el monarca és injust, o la necessitat d'allunyar el presumpte delinqüent Urdangarin exigia distanciar-se de la seva fidel esposa, que va muntar una societat al cinquanta per cent per folrar-se amb fons públics. La Infanta que està prohibit ni esmentar té un preu prohibitiu per a la corona.

Prem per veure més contingut per a tu