Segueix-nos a les xarxes socials:

La diferència entre Sarkozy i Aznar

Nicolas Sarkozy ha estat imputat per associació de malfactors pel finançament de la campanya electoral de 2007. Va fer de mitjancer en operacions amb Muammar al-Gaddafi i va aconseguir fons milionaris d'aquest.

José María Aznar va fer també de mitjancer i es va anar a entrevistar amb Muammar al-Gaddafi i sabem també que el seu partit es finançava il·legalment des de temps immemorials. La justícia quan va trobar correus electrònics que l'inculpaven a ell i la seva família els va eliminar i de passada va eliminar el jutge Elpidio Silva. També van eliminar Baltasar Garzón per investigar la Gürtel. Si busqueu quins jutges van fer la feina bruta us en trobareu uns quants de coneguts pel judici contra el republicanisme català. Diu Ignacio Escolar que al PP quan no li agrada com va un assumpte judicial canvia el jutge.

Amb tot el que sabem del PP i de la seva comptabilitat B, n'hi hauria prou perquè algun jutge s'atrevís a citar-lo i inculpar-lo, ningú es pot creure que tot això passava sense que ell ho sabés i donés les instruccions. Però, és clar, el PP controla el Tribunal Constitucional, controla el Consell General del Poder Judicial que nomena els càrrecs dels Tribunal Suprem i, com deia Ignacio Cosidó, a més « controlan por detrás la sala segunda del TS». Ara, per fi, l'esquerra s'ha adonat que el PP porta controlant el TC i el CGPJ des de fa 24 anys i pretenen canviar la llei. Mentrestant Carlos Lesmes, un alt càrrec del PP, va nomenant càrrecs de la cúpula judicial quan fa dos anys que té el mandat caducat. Si tingués vergonya dimitiria per precipitar la solució.

El PP se sent amenaçat pel canvi de la llei i el rei Felip VI s'afanya a aparèixer dia sí dia també al costat de Carlos Lesmes. Per què? Potser perquè si comencem a tenir una justícia amb persones amb mentalitat com la societat que els paga el sou, deixaran de tapar la corrupció del PP i es prendrà seriosament la corrupció de la monarquia.

A França jutjaran Sarkozy; a Espanya no jutjaran Aznar. Nicolas Sarkozy, el dia que va ser investit president de França, va acudir a la Cascada del Bosc de Boulogne, on hi ha un monument erigit en memòria dels 35 militants de la Resistència contra el feixisme afusellats en 1944. A més, va prometre que es llegiria a les escoles la carta que el militant comunista Guy Moquet va enviar als seus pares quan va saber que l'afusellarien en una represàlia dels nazis. Extraordinari! Ja m'imagino quan va guanyar José María Aznar que s'encaminés cap a Astúries, prop de Gijón, al pou miner de La Camocha, on va néixer Comissions Obreres el 1957, i davant els antics miners militants del PCE afirmés en un discurs que allí es va iniciar la fi de la dictadura franquista culminada per les lluites populars de 1977. I que proposés que a l'inici de curs en totes les escoles d'Espanya es llegís un fragment del llibre de Mercè Núñez TargaEl carretó dels gossos. Una catalana a Ravensbruck. Madrid no es París.

Prem per veure més contingut per a tu