Segueix-nos a les xarxes socials:

Johnny Depp rebrà el Premi Donostia de Sant Sebastià

L’actor recollirà el 22 de setembre el guardó a la seva trajectòria del festival de la ciutat basca

Johnny Depp rebrà el Premi Donostia de Sant Sebastià

L’actor Johnny Depp rebrà el Premi Donostia en la 69a edició del Festival de Sant Sebastià en reconeixement a la seva trajectòria, segons va anunciar ahir el certamen. El nord-americà recollirà el guardó el dimecres 22 de setembre, en la que serà la seva tercera visita al festival després del seu pas el 1998 juntament amb Terry Gilliam i el 2020 per la participació de Crock of Gold: Bebiendo con Shane MacGowan. Intèrpret en més de 90 produccions audiovisuals, Johnny Depp ha estat nominat en tres ocasions als Oscar, ha obtingut un Globus d’Or i també ha produït una desena de pel·lícules, la més recent El fotógrafo de Minamata. Depp també ha dirigit diversos curtmetratges i el llargmetratge The Brave, on va comptar amb Marlon Brando com a intèrpret.

En la seva trajectòria com a actor ha encarnat una varietat de personatges i ha estat acompanyat de noms com Pénelope Cruz, Javier Bardem, Dustin Hoffman, Al Pacino,, Leonardo DiCaprio o Marion Cotillard.

Depp va debutar en el cinema amb 21 anys a Pesadilla en Elm Street. Durant la seva carrera ha destacat en films com Eduardo Manostijeras, Dead Man, Sleepy Hollow, The Tourist,La novena puerta o en la reeixida saga de pel·lícules Piratas del Caribe.

Prem per veure més contingut per a tu