Segueix-nos a les xarxes socials:

Si cada matí menjo bolleria industrial per esmorzar a primera hora, com puc canviar-ho?

Si cada matí menjo bolleria industrial per esmorzar a primera hora, com puc canviar-ho? Crec que la xocolata em va molt bé de bon matí i per això la prenc

Sabem que la brioixeria (industrial o casolana) engloba productes ultraprocessats rics en greixos saturats, sucres i farina refinada. Sabem que és un còctel poc saludable i que no s'han de consumir a diari.

Caldria substuir-ho per entrepans on de farciment no predominessin precisament els derivats carnis, sinó els següents aliments

derivats lactis: formatges frescs (tipus Burgos i Mozzarella), formatges tendres, curats i semicurats, formatges d'untar

productes de la pesca: bonítol i tonyina, anxoves, sardinetes, salmó fumat

patés vegetals: hummus (cigró), guacamole (alvocat), olivada (olives), tahini (sèsam)

addició de verdures/hortalisses (brots frescs, tomata, cogombre, ceba, pebrot) + olives

truita a la francesa

codonyat i confitures casolanes (millor sense sucre afegit)

I aquest entrepà complementar-lo de llet o derivat lacti tradicional (en tenim alguns llistats per a incorporar a l'entrepà) i una ració de fruita fresca (millor sencera, i no en suc, batut o liquat) o bé dessecada

Al principi pot ser que costi fer el canvi, però caldria crear l'hàbit

Respecte l'efecte fisiològic del cacau, es pot trobar més informació en aquesta resposta.

Prem per veure més contingut per a tu