Segueix-nos a les xarxes socials:

Descobreix la superverdura amb més ferro que la carn i més calci que la llet

Les verdures són un aliment fonamental per mantenir una vida saludable

Descobreix la superverdura amb més ferro que la carn i més calci que la lletarxiu

Les verdures són un aliment fonamental per mantenir una vida saludable. La gran majoria es poden incloure en una gran varietat de plats i receptes per fer-los més nutritius, aportant sabor i beneficis per al nostre cos. Entre totes elles hi ha el kale, una verdura alemanya que va començar a utilitzar-se als Estats Units.

El kale també és conegut com berza o col arrissada. Aquest vegetal de fulla verda té el seu origen en la família botànica brassoca oleracea, on es troben altres hortalisses com la coliflor, la col o el bròquil.

Aquesta planta és una de les grans “superverdures” reconegudes per experts en nutrició i dietètica, que destaquen que el calci que conté s'absorbeix millor que el de la llet. A més, destaca la gran aportació en ferro per al sistema imunitari, que produeix glòbuls vermells i prevé l'anèmia.

El kale està considerat un superaliment per la seva gran font de nutrients. Una ració aporta 4 vegades més àcid fòlic que els ous. Un altre dels seus grans avantatges és la capacitat per emmagatzemar una gran quantitat d'aigua, una font essencial de vitamines i minerals per al nostre cos.

Prem per veure més contingut per a tu