Descobreix la superverdura amb més ferro que la carn i més calci que la llet

Les verdures són un aliment fonamental per mantenir una vida saludable

Les verdures són un aliment fonamental per mantenir una vida saludable. La gran majoria es poden incloure en una gran varietat de plats i receptes per fer-los més nutritius, aportant sabor i beneficis per al nostre cos. Entre totes elles hi ha el kale, una verdura alemanya que va començar a utilitzar-se als Estats Units.

El kale també és conegut com berza o col arrissada. Aquest vegetal de fulla verda té el seu origen en la família botànica brassoca oleracea, on es troben altres hortalisses com la coliflor, la col o el bròquil.

Aquesta planta és una de les grans “superverdures” reconegudes per experts en nutrició i dietètica, que destaquen que el calci que conté s'absorbeix millor que el de la llet. A més, destaca la gran aportació en ferro per al sistema imunitari, que produeix glòbuls vermells i prevé l'anèmia.

El kale està considerat un superaliment per la seva gran font de nutrients. Una ració aporta 4 vegades més àcid fòlic que els ous. Un altre dels seus grans avantatges és la capacitat per emmagatzemar una gran quantitat d'aigua, una font essencial de vitamines i minerals per al nostre cos.