Segueix-nos a les xarxes socials:

La tercera fase de l'ampliació de la residència de Sant Hilari entra en servei

D'aquesta manera, la residència podrà acollir un total de 75 avis a més de 25 places de centre dia i 5 de menjador social

La tercera fase de l'ampliació de la residència de Sant Hilari entra en serveidiari de girona

Sant Hilari ha iniciat la tercera fase de l'ampliació de la residència d'avis, una actuació pressupostada en 717.626,96 euros finançats per la Generalitat, l'Ajuntament i la Diputació. El centre amplia la seva capacitat amb un nou menjador, infermeria, bugaderia i magatzem, deu habitacions dobles i una d'individual.

D'aquesta manera, la residència podrà acollir un total de 75 avis (actualment n'hi viuen 56, 23 dels quals resideixen en la nova àrea) a més de 25 places de centre dia i 5 de menjador social. Segons el consistori, els nous espais s'han dissenyat i decorat amb gran cura amb l'objectiu que el centre sigui el màxim de confortable i acollidor.

Amb la posada en marxa de la tercera fase es culmina un projecte que va començar a finals dels anys 90. Segons l'alcalde de Sant Hilari, Albert Santaugini, "ha estat un camí llarg, però el resultat ens permet estar-ne orgullosos, perquè tenim un equipament de primer nivell per a la nostra gent gran, que hi és atesa amb totes les garanties, en un espai que reuneix les millors condicions possibles".

Prem per veure més contingut per a tu