Segueix-nos a les xarxes socials:

Lloret habilita una segona àrea d'esbarjo per a gossos a Fenals

Es tracta d'un recinte tancat amb porta d'accés que ocupa una superfície de 1.200 metres quadrats

Lloret habilita una segona àrea d'esbarjo per a gossos a FenalsEstà ubicada a la part posterior del bosc de la platja de Fenals.

L'Ajuntament de Lloret de Mar ha posat en funcionament la segona àrea d'esbarjo de gossos del municipi. Aquest nou espai compta amb una superfície de 1.200 metres quadrats i es troba ubicat a la part posterior del bosc de la platja de Fenals.

Així, segons va informar el consistori a través d'un comunicat, es tracta d'un recinte tancat amb porta d'accés que inclou elements d'agility, com tubs de formigó o travesses ecològiques per fer passeres, una paperera expenedora de bosses i una font d'aigua amb abeurador per a gossos.

"Els animals de companyia formen part de la nostra societat i hem de propiciar zones segures, per a ells i els seus propietaris, on puguin córrer i gaudir d'un espai de convivència i lleure a l'aire lliure", va explicar el regidor de Platges, Jordi Orobitg, qui va afegir que la primera àrea per a gossos ubicada al sector Monterrey es va ampliar, passant de 350 a 900 metres quadrats a causa de "l'alt ús de l'espai".

A més, Orobitg va recordar que la responsabilitat "de tenir-los de manera responsable i complint les ordenances" és dels propietaris. Per això, l'àrea d'esbarjo disposa d'un rètol informatiu amb les normatives d'ús.

Prem per veure més contingut per a tu