Segueix-nos a les xarxes socials:

El veïnat de Lliors celebra aquest cap de setmana la Festa Major

La celebració, però, començarà dissabte a la tarda amb un partit de futbol amistós amb el Regàs Futbol Sala al poliesportiu de Can Delfí

La Festa Major del veïnat Lliors, al municipi d'Arbúcies, arriba un any més carregada d'activitats per a petits i grans, que tindrà lloc en un entorn privilegiat aquest proper diumenge. La celebració, però, començarà dissabte a la tarda amb un partit de futbol amistós amb el Regàs Futbol Sala al poliesportiu de Can Delfí. Les activitats seguiran diumenge a partir de les deu del matí a Lliors amb una caminada familiar pels boscos d'aquest veïnat.

Cap al migdia serà l'hora del concurs de cabanes i de la baixada de vaixells per la riera, en què els més petits hauran de demostrar les seves habilitats en la construcció. Abans de dinar, hi haurà missa a l'ermita de Santa Maria de Lliors i l'actuació gegantera, que acabarà amb un vermut per a tots els assistents.

Tot seguit, arrossada popular, els tiquets de la qual es poden adquirir fins divendres a la Gabella a un preu de 7,50 euros per persona. Després de l'àpat, les activitats seguiran amb el combat làser, una nova activitat d'enguany per engrescar grans i petits, i l'esperada rifa posarà el punt i final a una jornada de celebració a Lliors.

Prem per veure més contingut per a tu