Segueix-nos a les xarxes socials:

Lloret inicia les obres d'adequació de l'entorn de la comissaria de Policia

Els treballs tenen un cost de 215.207 euros sense IVA i està previst que tinguin una durada de tres mesos

Lloret inicia les obres d'adequació de l'entorn de la comissaria de Policiaddg

L'Ajuntament de Lloret de Mar va iniciar ahir les obres d'adequació del terreny que hi ha entre la comissaria de la Policia Local i Protecció Civil i la carretera GI-680. Segons va informar el consistori, l'empresa que porta a terme els treballs és Rubau Tarrés SAU i tenen un cost de 215.207 euros sense IVA.

Tal com va recordar l'Ajuntament a través d'un comunicat, l'any passat, amb la posada en funcionament de la comissaria, es va habilitar un camí des de la carretera GI-680 per permetre als vehicles accedir a l'edifici i a la zona d'aparcament, i ara es durà a terme una segona fase que consistirà a pavimentar la zona i posar-hi arbres i bancs, així com les instal·lacions de reg, clavegueram i enllumenat públic.

També es donarà continuïtat al passeig de vianants paral·lel a la carretera i, com a millores aportades per l'empresa d'obres, es farà una adequació del passeig de Cúllar i de la seva trobada amb la plataforma del front de la comissaria, i el subministrament i col·locació d'una xarxa de protecció a la façana est de l'edifici de la caserna. «Està previst que les obres tinguin una durada de tres mesos», va avançar el regidor d'Urbanisme, Joan Bernat.

Prem per veure més contingut per a tu