Segueix-nos a les xarxes socials:

Reconeixen quatre actuacions de Bones Pràctiques de l'Ajuntament de Blanes

Quatre actuacions impulsades per l'Ajuntament de Blanes han estat escollides pel Banc de Bones Pràctiques dels Governs Locals de Catalunya (BBP) de la Federació de Municipis de Catalunya i de la Fundació Carles Pi i Sunyer d'Estudis Autonòmics i Locals. Des d'aquest organisme s'ha valorat que són una aportació innovadora i de qualitat, i a més a més es considera que poden servir de referència per a d'altres ajuntaments o entitats locals, han informat fonts de l'Ajuntament selvatà.

Un dels projectes distingit és la Consulta Popular que l'Ajuntament va impulsar sobre la prolongació de l'autopista C-32 entre Blanes, Tordera i Lloret com a pràctica significativa de Participació Ciutadana en un Procés Participatiu.

Els altres tres projectes de Blanes els ha impulsat la Biblioteca Comarcal: Biblioteca Jove. Participació de joves en la gestió de la sala d'estudis; De la Biblioteca a Casa. Projecte de préstec a domicili; i Promocionem la Cultura, Fomentem la Lectura. Cooperació entre la biblioteca i les entitats.

Prem per veure més contingut per a tu