Santa Coloma de Farners rep el jove activista climàtic, Francisco Vera

El colombià realitzarà una conferència dirigida a l'alumnat dels instituts de la comarca de la Selva amb distintiu d'escoles verdes

Francisco Vera

Francisco Vera / CEDIDA

Redacció

Redacció

L'activista climàtic i reconegut per l'ONU, UE i UNICEF, Francisco Vera, realitzarà demà una xerrada dirigida a l'alumnat dels instituts de la comarca de la Selva amb distintiu d'escoles verdes. L'acte es portarà a terme a l'auditori de Santa Coloma de Farners a les 10:45h.

Aquest jove colombià, de catorze anys, viatja arreu del món defensant la importància de tenir cura del planeta. Amb set anys, juntament amb les seves amistats, va endinsar-se en l’activisme ambiental. Ara com ara, ja té un llarg currículum en aquest sentit: l’any 2021 va assistir a la cimera COP26 de Glasgow, ha publicat el llibre “Pregunta-ho a en Francisco: què és el canvi climàtic?” i, actualment, és assessor infantil a l’ONU, així com ambaixador de Bona Voluntat de la Unió Europea a Colòmbia.

A més, Vera també ha fundat el moviment Guardians per la vida, que pretén funcionar com a altaveu pels infants. Actualment, compta amb més de 400 infants de diferents països de Llatinoamèrica.