Segueix-nos a les xarxes socials:

La iniciativa «Blanes & Tu. Descobreix-lo» treu al carrer l'oferta de restauració, comerç i cultura del municipi

Una vintena d'establiments prenen part de la mostra gastronòmica «TastABlanes», la primera que es fa a l'aire lliure

La iniciativa «Blanes & Tu. Descobreix-lo» treu al carrer l'oferta de restauració, comerç i cultura del municipiJúlia Pérez/ACN

Un total de 22 activitats, concerts i una mostra gastronòmica formen el gruix de la programació de la primera edició del «Blanes & Tu. Descobreix-lo» que se celebra aquest cap de setmana. La iniciativa relleva el «Blanes 12», que es feia anualment i de manera ininterrompuda durant cinc anys amb l'objectiu de promoure i situar el municipi de la comarca de la Selva com a ciutat comercial, cultural i turística.

Entre les activitats d'aquest nou cicle hi ha el «TastABlanes», situat al Passeig de Dins, una mostra gastronòmica de qualitat a l'aire lliure on es poden degustar una gran varietat de propostes culinàries elaborades per setze restaurants de la zona, dues caves i dos cerveseres del poble.

D'altra banda, una seixantena de comerços prenen part del «Venem a la fresca», acció promoguda per l'Associació de Botiguers de Blanes Centre (ABBC) en què els clients potencials poden comprar fins ben entrada la nit. Els organitzadors valoren l'èxit d'aquesta primera jornada.

Prem per veure més contingut per a tu