Segueix-nos a les xarxes socials:

Detingut per robar en tres vehicles en una sola a nit a Hostalric

L'home va intentar fugir de la Policia Local quan el va trobar amb els objectes sostrets

Detingut per robar en tres vehicles en una sola a nit a HostalricAjuntament d'Hostalric

La Policia Local d'Hostalric ha detingut un home per tres robatoris

Els fets es remunten a la matinada de dijous, quan els agents van veure una persona que en veure'ls va posar-se nerviós i va intentar fugir.

Els agents van identificar l'home i en escorcollar-lo li van localitzar diversos objectes susceptiblesd'haver estat sostrets, els quals es van intervenir.

Els policies van fer les gestions policials pertinents i posteriorment tres veïns d'Hostalric van denunciar que hores abans havien patit robatoris als seus vehicles, presentant la denúncia corresponent.

Els denunciants van donar informació detallada dels objectes sostrets dels seus vehicles, amb la qual cosa els agents locals els van poder identificar entre els objectes intervinguts a la persona identificada.

La Policia Local d'Hostalric es va fer càrrec de les diligències que finalment van acabar amb la detenció d'una persona, com a presumpte autor de dos delictes de robatori amb força a l'interior de vehicle i un delicte de furt a l'interior de vehicle.

Posteriorment, la policia va fer el traspàs de les diligències del cas i del detingut a la comissaria dels Mossos d'Esquadra de Santa Coloma de Farners, cos que seguirà amb les corresponents diligències, amb les tasques d'investigació i posaran el detingut a disposició judicial.

Prem per veure més contingut per a tu