Segueix-nos a les xarxes socials:

Espectacular incendi de dos cotxes i una moto a Blanes

Cap de setmana de bretolades a la zona del Els Pins amb destrosses en vehicles i mobiliari urbà · La policia sospita que els focs són resultat d'això

This browser does not support the video element.

Espectacular incendi de dos cotxes i una moto a Blanes

Espectacular incendi de dos cotxes i una moto a Blanes.

La policia sospita que es tracta d'un foc intencionat.

Els fets es remunten a la matinada de dissabte a diumenge, pels volts d'un quart de sis del matí. Els serveis d'emergències (Bombers i Policia Local) van rebre l'alerta que hi havia vehicles cremant a l'altura del número 12 del carrer Astúries.

Ràpidament s'hi van personar els efectius d'extinció d'incendis i de la Policia Local de Blanes. Hi van treballar tres dotacions dels Bombers.

El foc va afectar una moto i dos cotxes que van quedar totalment destrossats. Les flames eren molt altes i van provocar l'ensurt de més d'un veí de la localitat.

Arran dels fets hi ha una investigació oberta per part de la Policia Local de Blanes i els Mossos d'Esquadra.

D'entrada, la principal hipòtesi és que es tracta d'un foc intencionat com a resultat d'una bretolada.

En aquesta àrea de Blanes hi ha sovint bretolades per part de joves que van i vénen de les discoteques de la zona de Els Pins i se sospita que aquests incendis podrien ser-ne el resultat.

Durant la mateixa nit també es va viure un nou episodi de bretolades amb retrovisors trencats, contenidors tombats, entre altres.

Cotxe cremat a Figueres

Cotxe cremat a Figueres

Per altra banda, a Figueres va cremar un vehicle a la zona del Parc de les Aigües, a l'altura del carrer Montgó. Va cremar totalment aquest diumenge pels volts d'un quart de dues de la matinada. Els Bombers hi van treballar amb dos vehicles.

Prem per veure més contingut per a tu