Segueix-nos a les xarxes socials:

Comencen les obres de la rotonda de Fogars de la Selva

Els treballs s'allargaran nou mesos i estan adjudicats a l'empresa AMSA per un import de 886.900 euros

Comencen les obres de la rotonda de Fogars de la Selvaddg

L'Ajuntament de Fogars de la Selva ha anunciat l'inici de les Fogars de la Selvaobres i a la zona esportiva. La infraestructura, que es col·locarà al bell mig de la carretera BV-5122, és una demanda històrica del municipi i facilitarà els accessos d'entrada als principals equipaments, entre ells, l'escola i el poliesportiu, que es troben situats darrere de l'Ajuntament.

L'obra, adjudicada a l'empresa constructora Agustí i Masoliver SA (AMSA), té un cost de 886.900 euros que assumirà parcialment la Diputació de Barcelona -cal recordar que Fogars pertany a la comarca de la Selva i a la província de Barcelona- amb una aportació de 513.215,19 euros, en virtut del Conveni signat entre aquesta administració i l'Ajuntament, que assumeix la resta de la despesa. Els treballs tindran una durada aproximada de nou mesos i es preveu que finalitzin de cara al mes de maig de 2021.

Des de l'Ajuntament celebren l'inici de les obres i destaquen en un comunicat que l'acord amb la Diputació de Barcelona «ha arribat després de molt de temps de negociacions i lluita». Finalment, subratllen que «servirà per millorar la mobilitat del municipi, en una cruïlla en la qual s'hi han produït diferents accidents».

Prem per veure més contingut per a tu