Segueix-nos a les xarxes socials:

Territori inverteix 1 milió d'euros per una rotonda d'accés a la urbanització Llac del Cigne de Caldes de Malavella

Les obres començaran aquest mes de març i s'allargaran durant mig any

Territori inverteix 1 milió d'euros per una rotonda d'accés a la urbanització Llac del Cigne de Caldes de MalavellaDepartament de Territori

El Departament de Territori invertirà 1,1 milions d'euros per construir una nova rotonda a l'accés de la urbanització Llac del Cigne de Caldes de Malavella. Les obres, que permetran substituir l'actual encreuament que hi ha a la GI-673, començaran aquest mes de març i s'allargaran durant mig any. El conseller Juli Fernández, que avui ha signat el conveni amb l'Ajuntament per tirar endavant l'obra, ha subratllat que "amb aquesta intervenció, la urbanització i Caldes tindran uns accessos millors". Actualment, per aquest tram de la GI-673 cada dia hi circulen uns 8.200 vehicles. La nova rotonda tindrà un diàmetre de 50 metres i es complementarà amb un vial d'accés cap a la urbanització.

El conseller Juli Fernández ha emmarcat l'obra dins les actuacions del Govern per millorar la xarxa viària "amb dos objectius principals: la seguretat i fer més fluid el trànsit".

Aquesta rotonda substituirà l'actual encreuament en forma de T situat al quilòmetre 2,4 de la GI-673, que enllaça amb l'accés a la deixalleria municipal i la urbanització Can Solà Gros.

L'obra també proporcionarà una major permeabilitat a la carretera, ja que incorporarà els passos de vianants i els trams de vorera necessaris per a garantir el pas del veïnat dels dos nuclis situats a banda i banda de la GI-673. Així mateix, s'adaptarà la xarxa de drenatge i d'enllumenat existents.

El conveni formalitzat avui estableix que Territori finançarà i executarà les obres i l'Ajuntament de Caldes de Malavella assumirà el nou vial que es construirà des de la nova rotonda fins al carrer de Llevant de la urbanització.

Prem per veure més contingut per a tu