Segueix-nos a les xarxes socials:

Andres Velencoso t'invita a Tossa de Mar

El model tossenc afirma en una campanya turística que el municipi "t'abraça i et cala per sempre."

Andres Velencoso t'invita a Tossa de Mar@andresvelencoso

El tossenc Andrés Velencoso és el protagonista de la darrera campanya turística de Tossa de Mar. En un vídeo que s'ha promocionat a les xarxes socials, el model -que va néixer al municipi selvatà l'any 1978- invita a visitar Tossa i lloa la destinació tot anomenant quins són els seus grans actius turístics i socials.

Andrés Velencoso, a Tossa de Mar, en l'anunci turístic.

Sota el lema #NosvemosenTossa, a l'anunci es pot veure Velencoso en alguns dels espais més icònics del municipi -la Vila Vella, el camí de ronda, algunes de les seves platges...- mentre la seva veu recorda 'què és' Tossa i perquè és un lloc a visitar, ara que arriba l'estiu.

"Sí, sí, vaig camí a casa. Ens veiem a Tossa. Tossa és desconnexió i connexió. És retrobament. És alegria. És un record. És un racó. És estiu. És un lloc al món i és un món al mateix temps. És llum, molta llum. És paradís. És cultura i natura. És sentir-se lliure. És casa. És calma. És familiar. És vibrant. És especial i única. I és per a tothom. Tossa t'abraça i et cala per sempre. Ens veiem a Tossa."

Gran promotor de la seva vila natal

Andrés Velencoso no és pas la primera vegada que promociona turísticament Tossa de Mar. L'any 2020, també va protagonitzar una campanya publicitària amb l'objectiu de fomentar el turisme per aquell estiu mostrant les platges, cales, naturalesa i racons emblemàtics del municipi.

Prem per veure més contingut per a tu