Segueix-nos a les xarxes socials:

SIGMA Group, líder en el tractament d'aigües residuals

SIGMA Group, líder en el tractament d'aigües residuals

SIGMA Group desenvolupa la seva activitat en el tractament d'aigües residuals treballant en el disseny de processos i/o equips i creant sistemes de neteja per reutilitzar l'aigua per a aplicacions agrícoles i industrials. Amb seu a Cornellà del Terri, el grup busca, a través de les seves empreses l'optimització del cicle de l'aigua. D'una banda, Aguasigma, dedicada al desenvolupament de l'enginyeria i dels projectes clau en mà i, de l'altra, Sigmadaf, que basa en la seva activitat el disseny, construcció i subministrament d'equips de flotació DAF des de 3 fins a 2000 m3/h.

La seva vocació internacional es tradueix en projectes fora de les nostres fronteres. Recentment, ha realitzat el projecte i subministrament d'equips del complex universitari King Khalid University a Abha, a l'Aràbia Saudita, amb un sistema descentralitzat format per 10 unitats compactes autònomes Sigmadaf Compact Core. Altres equips DAF instal·lats recentment són dues unitats FPHF500 com a pretractament en una planta de dessalació a Sharjah (UAE) i un equip compacte MBR100 com a sistema biològic per un campament agrícola a Mèxic.

Els seus equips i projectes donen solucions per a indústries alimentàries, químiques, farmacèutiques i tèxtils, així com també a refineries de petroli, grans plantes dessalinitzadores i centrals termosolars.

A les seves instal·lacions de Cornellà del Terri disposen de 2.500 metres quadrats on hi ha les àrees de producció, distribuïdes en dues línies paral·leles especialment concebudes per a la construcció d'equips de gran volum, fins a 9 metres d'altura. A més, també hi ha situats els nous espais destinats a laboratori, banca de proves, assaigs pilot i JAR-TEST. SIGMA Group està plenament compromès amb el desenvolupament del sector econòmic mediambiental de casa nostra i per aquest motiu és membre del Catalan Water Partnership, el clúster de l'aigua precisament amb seu a Girona.

La seva vocació és per la internacionalització amb seu a Mèxic i joint-venture amb l'empresa nord-americana Clearwaters Inc, a més de ser socis del Water Council dels Estats Units i de la International Desalization Asociation.

Després de més de tres dècades l'empresa gironina ha aconseguit una posició de lideratge en la fabricació d'equips de tractament d'aigua DAF a escala mundial. El seu èxit comercial es deu a la inversió sostinguda durant molts anys en I+D. Actualment està desenvolupant conjuntament amb el centre de recerca Eurecat l'aplicació d'intel·ligència artificial als sistemes de tractament d'aigües residuals Sigmadaf.

Prem per veure més contingut per a tu