Electronic Arts ha revelat de manera oficial la portada de la pròxima entrega del seu simulador futbolístic FIFA 13, que compta amb Leo Messi, jugador del FC Barcelon,a com a protagonista destacat, tal com havia estat avançat amb anterioritat. Cal destacar que la portada recentment presentada per EA SPORTS encara és un esbós i no compta amb les estrelles locals de cada país que acompanyaran a Leo Messi en les seves respectives regions.

A més de la portada, FIFA 13 contindrà cinc novetats revolucionàries, així com el conjunt de millores més ampli creat mai per a la franquícia. En paraules de David Rutter, Productor Executiu del joc, "estem perfeccionant el millor videojoc d'esports del món amb innovacions revolucionàries en la intel · ligència artificial, els regats, el control de la pilota i en les col · lisions que per recrearan l'emoció i la imprevisibilitat del futbol real ".

Segons les dades confirmades pels desenvolupadors, la intel·ligència d'atac variarà i els futbolistes posseiran la capacitat d'estar un pas per davant dels seus contrincants, modificar la direcció de les seves carreres, trobar espais al camp i obligar els defenses rivals a recol · locar i evitar oportunitats d'atac. Aquest sistema d'intel · ligència artificial només estarà disponible per a les versions de consoles HD i PC.

Així mateix, el sistema de joc està inspirat en Lionel Messi, cosa que permetrà que sigui més senzill ser creatiu i perillós en les jugades un contra un. Els futbolistes canvien de direcció més ràpid, acceleren de forma més explosiva i poden enfrontar-se cara a cara mentre utilitzen tocs precisos i regats combinats amb moviments de la pilota de 360 ??º.

FIFA 13 estarà disponible a la tardor per PlayStation3 (compatible amb PlayStation Move), Xbox 360 (compatible amb Kinect), PlayStation Vita, Wii, PC, PlayStation 2, Nintendo 3DS i PSP.