Segueix-nos a les xarxes socials:

El nou iPhone es presentarà el proper 9 de setembre

L'iPhone 6s podria comptar amb una pantalla tàctil més sensible i amb un sistema de càmera millorat

El nou iPhone es presentarà el proper 9 de setembreEFE

Apple encara no ha anunciat oficialment la seva conferència anual però, tot apunta que la companyia de Cupertino té planejat celebrar un invent especial el proper 9 de setembre, quan, presumiblement es presentarà l'iPhone 6s.

Com ha indicat BuzzFeed, fonts familiaritzades amb l'entorn d'Apple han reconegut que la companyia té la intenció de celebrar "un esdeveniment especial la setmana del 7 de setembre", sent el dimecres 9 la data més probable, coincidint amb el mateix dia en què Apple va presentar els seus iPhone 6 i iPhone 6 Plus al 2014.

Com ha passat amb les passades conferències anuals d'Apple, es tracta d'una celebració que se centra en la presentació de la propera generació d'iPhones, l'iPhone 6s, o iPhone 7, com també se l'ha anomenat en les xarxes socials. S'espera que aquests arribin al mercat amb una pantalla més sensible a la pressió de la força tàctil, amb un sistema de càmera millorat i amb un xip sense fil significativament més ràpid i eficient d'energia.

D'altra banda, els que acudeixin a la conferència també estaran expectants a alguna novetat sobre els iPads, sobre tot sobre les noves característiques multitasca de l'iPad amb iOS9. També s'espera que debuti en aquest esdeveniment l'esperat sucedor d'Apple TV.

Prem per veure més contingut per a tu