Segueix-nos a les xarxes socials:

6 trucs per estalviar en l'aire condicionat

Millorar l'eficàcia energètica d'una manera sostenible és possible

6 trucs per estalviar en l'aire condicionatArxiu

Els aparells d'aire condicionat s'han convertit en un element fonamental en moltes llars. És per això que és important fer un ús sostenible d'aquest aparell. Per aconseguir-ho us donem 6 trucs per estalviar en l'aire condicionat:

1. Fixa't en l'etiquetatge: si disposem d'un aparell d'aire condicionat eficient es pot arribar a estalviar fins a un 60% més que amb un de convencional. Per això és recomanable invertir en un aire condicionat eficient, a llarg termini sortirà rendible.

2. Vigila i regula la temperatura: hem de tenir en compte que la temperatura més adequada és de 22ºC, i que cada grau que baixem de temperatura pot arribar a augmentar la despesa en la factura fins a un 8%.

3. Mantingues el teu aparell sempre en bones condicions: mantenir els filtres d'aire nets és fonamental perquè el nostre aire condicionat funcioni correctament.

4. Ajuda't d'altres elements: en aquells casos en què la calor no sigui tan sufocant, podrem utilitzar ventiladors de sostre o portàtils per estalviar energia i diners.

5. Agafa hàbits per minimitzar la calor a la teva llar: ventilar a la nit o al matí a primera hora refrescarà l'ambient, i mantenir en penombra la casa durant la resta del dia evitarà que la temperatura incrementi a la llar. D'altra banda, apagar l'aire moments abans de sortir de casa farà que el fred en l'ambient es mantingui i estalviem energia.

6. Deixa't sempre aconsellar per especialistes: depenent del lloc on es vagi a col·locar l'aire condicionat triarem un aparell o un altre, i així aconseguir més eficàcia.

Amb aquests trucs millorarà l'eficàcia energètica d'una manera més sostenible.

Prem per veure més contingut per a tu