Segueix-nos a les xarxes socials:

L'enginyosa solució d'Ikea per carregar el mòbil sense que et moguis del sofà

Així funciona el nou aparell llançat per l'empresa sueca

L'enginyosa solució d'Ikea per carregar el mòbil sense que et moguis del sofàEduardo Parra - Europa Press - Arxiu

La disposició de l'entorn influeix més del que es pot pensar a l'hora de reordenar una habitació. Entre altres motius, pot ser un problema per a activitats quotidianes, com ara carregar un dispositiu o connectar els cables de la teva zona de treball. Per això, qualsevol solució que permeti recarregar la bateria del telèfon sense haver de deixar de fer-lo servir és benvinguda. Alguns opten per utilitzar bateries externes i altres per renunciar a un espai confortable per atendre el mòbil al costat de la font d'alimentació, però això no cal.

Si per alguna cosa és coneguda Ikea, a més dels preus dels seus productes, és per l'àmplia varietat de productes que l'empresa posa a disposició del seu públic. Si dones una ullada per les seves botigues, ja no trobaràs només mobles. La marca s'obre cada dia a més articles per fer de casa un lloc molt més confortable per un preu assequible.

La solució de la marca sueca no implica renunciar a la manera tradicional de carregar els dispositius, sinó que actua com a intermediària. Si els endolls queden massa lluny del teu abast a l'hora de treballar i necessites tenir el telèfon mòbil al costat, et pots fer amb 'Lörby', un carregador USB que a més et donarà l'oportunitat de carregar fins a tres dispositius alhora. L'article, a més a més, compta amb un imant o amb una pinça perquè el puguis fixar a la taula de treball o a qualsevol altra superfície. El preu és de 19,99 euros i està disponible en color negre.

Prem per veure més contingut per a tu