Segueix-nos a les xarxes socials:

Ja no podràs fer Tiktoks de Rosalia, Bad Bunny o Taylor Swift

La discogràfica i la plataforma digital han trencat l'acord que tenien

UMG no sent valorada econòmicament l'aportació dels artistes a la plataforma

Ja no podràs fer Tiktoks de Rosalia, Bad Bunny o Taylor SwiftPixabay

La discogràfica Universal Music Group (UMG) i TikTok no arriben a un acord i eliminaran música de diversos artistes internacionals de la xarxa social. Fins ara, tenien un contracte, però el dimecres 31 de gener, aquest va vèncer i sense acord. Segons la discogràfica, l'empresa xinesa no ha volgut adaptar-se a unes noves condicions, favorables pels cantants.

Taylor Swfit, Bad Bunny i Rosaliasón alguns dels artistes que deixaran de compartir música a la plataforma. Amb això el que vol dir és que ja no podrem fer tiktoks amb la música d'aquests artistes. 

La discografia UMG és una de les més grans de l'entorn musical; així doncs, repercutirà molt negativament en la plataforma TikTok.

UMG ha acusat TikTok d'utilitzar tàctiques d'abús i intimidació per forçar l'acceptació d'un contracte menys just i amb menor valor que el que tenien. La proposta de TikTok era pagar menys que altres plataformes de xarxes socials.A part, tampoc estava protegint els drets dels artistes davant la intel·ligència artificial i dels drets d'autor.

TikTok es vol apoderar de la música sense pagar els drets que corresponen

UMG

Taylor Swift ja no sonarà a TikTok

TikTok perdrà posicions?

La plataforma digital utilitza música de moltíssims artistes, alguns molt coneguts i altres no tant. Els que treuen una nova cançó aprofiten la plataforma per viralitzar-la a través d'influencers de la plataforma. I els que no són coneguts, proven sort amb la plataforma.

Treure tants artistes i cançons no sabem fins a quin punt podrà perjudicar a la plataforma; ja que, actualment té més de 1.000 milions d'usuaris arreu del planeta. Ens haurem d'esperar uns mesos per comprovar que passa: milloraran l'oferta a la discogràfica UMG o no els perjudicarà? 

Prem per veure més contingut per a tu