La cerca de Zeus Palazuelo va haver de ser interrompuda durant la nit de dilluns però ahir a primera hora del matí les tasques de rescat van reiniciar-se amb la participació de bombers, assistències sanitàties i voluntaris. Va ser un parent del noi qui va distingir el que semblava un cos humà a la Muga, a tan sols un centenar de metres on la nit abans havien trobat l'Opel Astra de la víctima. Un cop el van tenir fora de l'aigua se'l va poder identificar de seguida. Es confirmava d'aquesta manera que el temporal havia causat una pèrdua humana.

El serial en què s'havia convertit la desaparició del jove de Castelló d'Empúries, Zeus Palazuelo, ha acabat amb el pitjor dels finals possibles. Els equips de rescat van localitzar ahir al matí el cadàver del noi i van constatar que havia mort ofegat a la Muga, a tan sols un centenar de metres del lloc on la matinada de dissabte a diumenge s'havia accidentat amb el cotxe.

Dilluns a la nit, les sospites que el vehicle que estava negat a la Muga fos l'Opel Astra del desaparegut van confirmar-se tan bon punt com els Bombers i els operaris de Grues Padrosa van poder reflotar el cotxe. No va ser una tasca senzilla ja que la força de l'aigua complicava les tasques de rescat (els submarinistes dels bombers van haver d'assegurar-se amb cordes per evitar ser arrossegats pel corrent).

Durant la nit la cerca es va suspendre temporalment però ahir a primera hora del matí els treballs es van reiniciar. Equips de rescat i voluntaris van desplegar-se per la zona i va ser un familiar de Zeus Palazuelo qui va donar avís de la troballa del que semblava un cadàver humà. Els bombers van treure'l de l'aigua i els familiars van identificar el cos. Van ser moments de molta tensió i alguns dels parents van ser atesos per crisis d'ansietat.

Mentrestant, els Mossos segueixen investigant per què el noi que viatjava dins el cotxe de la víctima no va donar avís de l'accident el mateix dissabte a la nit. Ahir va transcendir que han decidit imputar-li un delicte d'omissió del deure de socors. Aquest noi va aconseguir escapar amb vida de l'accident, va sortir per una finestra del vehicle, i va arribar a casa seva xop de dalt a baix. Ni ell ni cap dels seus familiars van informar del succés. S'investiga també si dins el mateix cotxe hi havia altres joves que tampoc van donar avís.