Ashleymadison.com és la web que ajuda a tenir aventures fora del matrimoni. A l'Estat espanyol en només 10 mesos té més de mig milió d'usuaris, el 35% dones. Polèmiques van ser les campanyes de publicitat amb el rei i la reina d'Espanya

"La vida es corta, ten una aventura". Tan curta que només n'hi ha per una?

Segons les nostres dades, dos terços dels homes solen tenir més d'una aventura a l'any. Les dones només una, són més fidels en la seva infidelitat (riu). De tots els països on estem, a Espanya són els campions de la infidelitat.

Per l'exemple que donen algunes altes instàncies de l'Estat?

(Riu) Per diverses raons. Hi ha dues Espanyes. La progressista, que entén que una infidelitat no ha de suposar la fi de la parella. I la conservadora-religiosa...

I aquesta també...?

És clar. Com més normes socials regeixen la vida, més ganes hi ha de tastar el fruit prohibit.

Em deia que hi ha més raons.

Sí: la crisi. La gent, per no gastar, es divorcia menys, així que per complementar el que no té a casa, busca una aventura. Molts usuaris ens han dit que gràcies a l'aventura ha tornat la guspira al seu matrimoni. O sigui que som una eina per salvar matrimonis.

A Catalunya ens ho estan retallant tot. Ens busquem alegries sexuals?

Tenim 127.000 usuaris catalans, el doble que de mitjana correspondria. Només Madrid en té més. De fet, el 27% d'usuaris a l'Estat espanyol són catalans.

Acotem-ho més. I a Girona?

A la província de Girona tenim 17.000 usuaris, uns 9.000 a la capital. Una taxa elevada, també. A Catalunya i a Girona el 36% són dones, un percentatge que a tot el món només es supera a Austràlia.

Com a màxim responsable deu haver provat si la web funciona, no?

Quan no hi estava, en una relació anterior em van enxampar la infidelitat. Per això ara dic que si has de fer-ho, fes-ho bé. Amb la meva actual parella de moment no m'ha fet falta, però si un dia arriba el cas, no cometré el mateix error: ja estic registrat a la web.

Primer el rei en la campanya. Després la reina. No saben que els reis ni són infidels, ni fan diners de manera tèrbola, ni viuen a cos de rei?

Jo admiro Joan Carles com a personatge històric, però no significa que no sigui un ésser humà. Pel que fa a la reina, la vam agafar com a símbol de milions de dones que han d'aguantar les infidelitats dels marits. És un missatge positiu: si el teu marit ho fa, en lloc de quedar-te sola cada nit, tens el mateix dret que ell a buscar-te la felicitat pel teu costat.

L'han convençut i s'ha fet usuària de la web?

No li ho puc revelar, preservem sempre l'anonimat dels nostres usuaris.

Van rebre pressions a causa d'aquestes campanyes?

A mi no m'ha arribat res ni de l'Ajuntament de Madrid ni de la Casa Reial. A l'empresa propietària de la lona publicitària sí, van trucar de l'Ajuntament i els van amenaçar amb treure'ls la llicència. Diuen que la Casa Reial està pensant denunciar-nos, però tinc la impressió que avui tenen altres prioritats....(riu).