A partir de les 10 del vespre, al Jardí Botànic de Cap Roig, una de les grans llegendes del rock internacional reinterpreta els seus temes més clàssics en un concert acústic irrepetible. Bryan Adams continua presentant amb gran èxit la seva gira de concerts acústics The Bare Bones Tour pels escenaris més emblemàtics dels Estats Units i d'Europa. Es tracta d'un concert íntim que enguany el públic del Festival de Cap Roig tindrà l'oportunitat de viure en directe. La gran estrella canadenca del rock mundial donarà als seus grans clàssics un nou gir en un espectable pel qual ha rebut les millors crítiques de la premsa i l'aplaudiment del públic.

Són de Londres (tot i que alguns del seus membres tenen arrels a Navarra) i van començar a esvalotar el galliner de les xarxes socials amb singles perfectes com Xtatic truth i I love London. Quatre anys i dos discos després, Crystal Fighters són, tot i l'aura post-hippie que els caracteritza, el paradigma de les tendències i la modernitat. La poció màgica del druida? Una poderosíssima combinació de guitarres, sintetitzadors i txalapartas (aquella mena d'enormes xilòfons de fusta propis de la música tradicional basca) que els ha dut a convertir-se en un dels fenòmens més demolidors de la música electrònica (folktrònica, se n'ha dit) de l'últim lustre.

Actuaran a les 10 de la nit al recinte del port de Sant Feliu.

El festival Pròxims segueix apostant decididament per l'escena independent sorgida des de ja fa uns anys a Catalunya, englobant estils que van des del folk, el rock o el pop, i on l'idioma, ja sigui el català, castellà o l'anglès, esdevé un instrument més de comunicació. Confirmant la seva aliança amb l'Interludi de Calonge, el festival itinerant torna a recalar a la Costa Brava. Aquest proper dissabte el cartell estarà format per Mishima, Sisa, Portet i Oliver: Col·lectiu Eternity; Illa carolina; Halldor Mar; La Iaia XXL i StandStill. L'obertura de portes de la plaça del Castell de Calonge serà a dos quarts de vuit del vespre.

El folk obrirà les les portes a la nova

El 9 d'agost és la data triada per a la celebració de la 38a Edició del Trofeu Costa Brava, que any rere any realitza el Girona FC. El rival escollit serà el Llagostera, amb el qual comparteixen la segona divisió. El partit tindrà lloc a l'estadi de Montilivi, a dos quarts de nou del vespre.