Segueix-nos a les xarxes socials:

La comunió perfecta per als teus fills

Uns quants consells que et permetran gaudir al màxim d'aquest dia i fer que la festa resulti un èxit

La comunió perfecta per als teus fills

Comença la millor època per celebrar la comunió dels nostres fills. Els dies, amb l'arribada de la primavera s'allarguen, i encara no fa la calor tan aclaparadora pròpia dels mesos estivals. Celebrar per tant la cerimònia a l'aire lliure és una de les millors idees i més tenint en compte que entre els convidats hi haurà nens i nenes, per la qual cosa disposar d'un espai obert i suficient perquè corrin i es moguin amb total llibertat és quelcom essencial. A més et permetrà realitzar jocs i activitats que en altres tipus de recintes resultaria impensable. Cal tenir en compte que a causa de les restriccions per frenar la propagació de la Covid-19 l'aforament dels actes religiosos és d'un 30% -amb un topall de 500 persones o 1.000 si la ventilació és òptima..

Per a una comunió perfecta, has de seguir uns quants consells que et permetran gaudir al màxim d'aquest gran dia i fer que la festa resulti un èxit. Abans de res, has de tenir en compte que ha de ser una festa orientada a nens, per tant han de ser ells els protagonistes i els que li treguin el màxim partit.

El primer que hem de fer quan ja tenim dia i hora a l'església és reservar el restaurant o l'espai on donarem l'aperitiu, menjar o berenar. Són dates que solen estar molt demandades, per la qual cosa convé afanyar-se si volem assegurar-nos un lloc en concret.

Per a triar el lloc, decanta't per un que tingui grans espais diàfans, en les quals sigui possible controlar als més petits. També és important assegurar-se que els accessos al carrer quedaran tancats o vigilats, d'aquesta forma també els adults podreu despreocupar-vos i gaudir més del dia. Un altre plus seran aquells que comptin amb algun servei com a inflables o parc infantil.

Encara que puguem pensar que una comunió no requereix tants preparatius com unes noces, no és cert. També necessitarem gestionar les invitacions, el càtering, la música, la decoració i els obsequis per als convidats. A més, mentre els adults s'entretenen simplement amb música i conversant, als nens cal proporcionar-los una major oferta d'entreteniment perquè no s'avorreixin. Per aquest motiu, no està de més comptar amb algun espectacle de màgia, pallassos, marionetes, pintacares o conta contes, així com destinar un racó de dibuix o pintura, preparar jocs o programar algun taller de globoflèxia, origami, experiments científics o bombolles de sabó, entre altres.

Com dèiem anteriorment, és una festa de nens i per a nens. Tingues-ho en compte també a l'hora de planificar el menú. Tria plats senzills, que no estiguin massa elaborats i que pugui agradar a tots. Algunes idees de les més demandades són un lloc de frankfurts, carrets de crispetes, de cotó de sucre, gelats i una bona taula de dolços, sens dubte el que més els atreu.

La decoració, procura sigui divertida. Pots incloure un photocall o fotomaton amb alguns accessoris. Als nens sempre els agrada disfressar-se.

I finalment, tingues preparat un obsequi que puguin emportar-se com a record. Oblida't de la típica foto del teu fill/a vestit/a de comunió. Opta millor per bosses de llaminadures originals, galetes o algun petit joc.

Prem per veure més contingut per a tu